1 Şubat 2013 Cuma

sıra koltuklarda...

evvet sıra geldi büyük eşyalara yani çekyatlara koltuklara...
önce sehpalarımın ve kitaplığımın bulunduğu oturma odamdaki çekyatlar battı gözüme...
resimde de gördüğünüz gibi yanları koyu kahve suni deri kendi kremvari bir renk ve desen içeriyo.. ancak malesef kirli gözüküyo du....ayrıca arkadaki gri desenli perdelerimlede hiç uymuyodu...

bende gri kanvas döşemelik kumaş alıp aldım elime zımba makinesini...

kolları komple beyaz kumaş yapıcaktım ama maalesef beceremedim bende çözümü ahşap yerleri beyaza boyamakta buldum... yine kalan kısmı beyaz kumaş kapladık...

 veeeee son hali...
 görenler beğendi umarım sizlerinde hoşuna gider... odamda artık sehpalarım kitaplığım ve koltuklarım uym içinde... o kadar hoş görünüyolarki gözüme... resmen yorgunluğum dinleniyo :))

13 yorum:

  1. müthiş !!!!! ellerine sağlık arzu...süper olmuşlar gerçekten...ne iş yapıyorsun blmiyorum ama seni yanıma almayı ciddi ciddi düşünüyorum haberin olsun :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş gerçektende ellerinize sağlık çok beğendim

    YanıtlaSil
  3. havası tamamen değişmiş süper olmuş ellerine sağlık. bööyle hamarat bayanlarımız oldukça yakında döşemecilerde işsiz kalacak :))

    YanıtlaSil
  4. ellerinize sağlık.Süper olmuş. Ben de çekyatlarımı kaplamak istiyorum ama aynı sizinki gibi ortasında dikiş var. O kısmını nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ?

    YanıtlaSil
  5. Degerli yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim arkadaslar. Cok mutlu oldum :))
    sevgili bence fikirler kumasin eni koltugu tam kapatmadigi icin iki parcayi birbirine diktim aha sonra tek gereken zimbalarken iyi gerdirmek. Ama eger cekyatin katlama yrrini soruyorsan o baya zor uzun bor igneyle bastan sona bit ustten bir alttan elimle diktim. Yaklasik 45dk surdu bi tanesi umarim bi fikir verrbilmisimdir. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arzu hanımcım, teşekür ederim verdiğiniz bilgi için :) Aslında her iki tarafı da sormak istemiştim. İkisi için de cevabınız gelmiş oldu. En kısa zamanda deneyeceğim :)

      Sil
    2. burada sizden gördükten sonra bende annemim çekyatlarını kağlamaya karar verdim ve gerçekten güzel de oldular orta alanı elimle diktim fakat sonra öğrendim ki orjinalini yapmak çok daha kolaymış tarif etmek istiyorum döşemelik koltuğa göre ayarlanıp dikildikten sonra tam katlanma yerine denk gelen altına genişçe bir parça dikiliyormuş ve oda kanepenin alt tarafındaki ahşap çerçeveye zımbalanıyormuş hakikaten baktığımda içinde öyle bir parça var koltukçuya daha önce sormadığıma çok pişman oldum tabi yine de güzel yeni oldular.

      Sil
    3. Ellerinizi saglik çok güzel olmuş.bizde yapmak istiyoruz.zimpa makinesi ne kullandiniz

      Sil
  6. elinize sağlık sanki ustası yapmış gibi hiç göze batan bir detay yok bende kaplamak istiyorum ve sizden bilgi almak istiyorum??

    YanıtlaSil
  7. merhaba çok güzel olmuş ellerinize sağlık benimde merak ettiğim kaç m kumaş kullandınız.bende kaplatmak istedim kaplamacılar iki çekyata 700 tl fiyat verdiler.

    YanıtlaSil
  8. Suni deri boyası nedir acaba, mutfak sandalyelerimi boyamak istiyorum

    YanıtlaSil
  9. Suni deri boyası nedir acaba, mutfak sandalyelerimi boyamak istiyorum

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil